log

Webshop » JARTAZI 2022

JARTAZI 2022

Ontdek onze nieuwe JARTAZI-catalogus 2020-2021 met de nieuwe TORINO-lijn!
Met de nodige trots stellen we u vanuit JARTAZI onze nieuwe catalogus 2020-2021 voor.
Naast onze bestaande ROMA- en BARI-lijn is er ook de nieuwe TORINO-lijn beschikbaar (vanaf 05/2020).

JARTAZI CATALOGUS 2020-2021

JARTAZI staat voor oerdegelijke kwaliteit, want het Belgische merk (met kantoren in Merchtem en Eindhoven en een professionele warehouse in Vilvoorde) produceert haar goederen volledig in eigen beheer volgens de strengste kwaliteitsnormen, heeft een grote stock op voorraad in België en is hierdoor 100% leverbaar op zéér korte termijn. Ook drukwerk (met clublogo’s, nummers, namen…) het kan allemaal in-house bij JARTAZI.

JARTAZI is dynamisch, performant en denkt actief mee met elke club zodat jullie de juiste oplossing op maat krijgen: een kledinglijn uit de catalogus in jullie gewenste kleur of een volledig gepersonaliseerd voorstel tot in de puntjes, het kan allemaal… Zo creëert JARTAZI samen met de clubs de winnaars van de toekomst! De baseline van JARTAZI is dan ook niet voor niets “JARTAZI, THE ART TO WIN.”

JARTAZI is méér dan voetbal alleen: een multisporten-aanbod & sublimatie.

JARTAZI, sinds enkele jaren overgenomen door dynamische Belgische ondernemers, met een eigen productie-unit, een eigen drukkerij en een professionele handling & logistics partner voor aan huis leveringen, zet ook in (naast voetbal) op anderesporten zoals running, cycling, hockey, rugby, maar ook op de indoor sporten zoals volley, handbal, basketbal.. JARTAZI staat klaar voor jongens én meisjes.

Een laatste niet te missen troef zijn de zgn sublimatie-outfits, waar je gewenste design in de vezels van de stof van je shirts gedrukt wordt. Zo geef je jullie clubkledij een échte gepersonaliseerde look & feel, die perfect past binnen jullie clubidentiteit. Aarzel niet en neem contact op met iSport1. We staan je graag te woord bij jullie op de club, binnen jullie bedrijf of op jullie school! 


JARTAZI MATCHDAY COLLECTIE

Hier vind je alles voor de wedstrijd van wedstrijdshirts, shorts, keepershirts tot kousen...


Op zoek naar een sportieve t-shirt, polo, sweater of hoodie? Check it out!


Ook aan bedrijven of scholen is gedacht.... T-shirt, polo of hoodie met bedrijfs- of schoollogo, het kan allemaal!

    Webshop gemaakt met EasyWebshop