BETALING

Bij het afronden van de bestelling selecteer je een betalingswijze. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de door ons aanvaarde betaalmiddelen.


VERZENDING/AFHALING

Bij het afronden van de bestelling selecteer je een verzendingswijze. De kosten hiervan verschijnen automatisch op je kassaticket.
Hieronder een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden:

Bpost - standaard levering nationaal en internationaal

Kiala

Kiala is een transportbedrijf dat samenwerkt met winkels in de buurt. Dat kunnen krantenwinkels zijn(meestal), supermarkten, maar ook kleine winkels zoals bijvoorbeeld een elektrowinkel. Brantano is 1 van de meest gebruikte Kialapunten. Voor Nederland is dat meestal Albert Heijn. Wanneer je een pakje wil verzenden met Kiala dien je op voorhand een label aan te maken, dat doe je via de website van Kiala. Dat label dien je op het pakje te kleven en dat wordt gescand door het personeel van de winkel waar je het pakje binnenbrengt. Dat pakje wordt vervolgens naar een sorteercentrum gestuurd van waaruit het pakje vertrekt naar het gekozen Kialapunt.

- België & Luxemburg = €4,50
- Nederland = €7,50
- Spanje en Frankrijk = €10

Wil je meer informatie over Kiala? Kijk dan zeker eens op Kiala

Afhalen

Ben je lid van een sportclub of een bedrijf uit ons klantenbestand, dan bieden we de mogelijkheid om je bestelling in je club of op het bedrijf af te halen. Jij bestelt, wij leveren kosteloos de bestelling ter plaatse. Je kan deze optie selecteren bij het afronden van je bestelling.

ISPORT11 VOF

BE0629857523
ROLLEWAGENSTRAAT 40
1800 VILVOORDE
België

0498/93.98.21

Kaart weergeven